Expediții

Servicii Expeditii

MĂRFURI

Verificăm și căutăm cele mai bune soluții pentru clienți, ne ocupăm de toate documentele necasare, pentru buna funcționare și în vederea economisirii din timpul clientului.

Expediază marfa dumneavoastră cu DispCargo, noi ne ocupăm de toate operațiunile necesare! Dvs doar vă urmăriți marfa prin DispTrack! Expediază marfă național căt și internațional!

Mission

Marfa clienților să ajungă la timp, în condiții optime și la un cost căt mai mic. Documentația să fie completă și transmisă în cel mai scurt timp. Semnarea unui contract de colaborare pentru preluarea atribuțiilor de incărcare, depozitare și expediere a mărfurilor.

Vision

În anul 2023 am avut 1054 de mărfuri transportate pentru diferiți clienți, în 2024 vrem să ajungem la 3000 de mărfuri livrate cu succes. 

TOTUL DESPRE TRANSPORTUL

RUTIER - MARITIM - AERIAN - FEROVIAR

Angajații noștri foarte bine pregătiți pot oferi soluții complete pentru transporturile dumneavostră rutiere, maritime, aeriene interne sau internaționale.

Fie că este vorba de complete sau grupaje, indiferent de marfa pe care doriți să o transportați, vă putem oferi cele mai bune echipamente, planificări, organizre și suport în elaborarea documentației de transport aferentă mărfurilor dumneavoastră

Expediază marfă cu DispCargo și scapă de griji cu  asigurarea CMR în valoare de 1.500.000e. Indiferent de tipul mărfii, timpul de livrare sau dimensiuni, avem soluție pentru orice. Oferim soluții pentru transport internațional cât și intern. Mai nou venim cu aplicația DispTrack unde puteți urmării marfa dumneavoastră din momentul în care aceasta pleacă din fabrică – depozit.

transport

sunt 4 categorii de transport în toată lumea RUTIER – AERIAN – MARITIM – FEROVIAR

IN FUNCTIE DE COST DISTANȚĂ ȘI RAPIDITATE puteți oxcila între diferite variante în cele 4 categorii de transport.

rutier

rutier

Transport de marfă în regim complet sau parțial. Mărfuri generale, frigo (temperatură), ADR ( cu grad pe periculozitate), Agabaritic sau Autoturisme. Pentru livrări express sunt disponibile autoutilitare 3.5 T care nu sunt conform unui program de condus, ceea ce face posibilă livrarea mărfii în timp record.
SOLICITĂ OFERTĂ

aerian

aerian

Cel mai rapid transport în vederea duratei de tranzit. Expediții zilnice oriunde în lume. Bucură-te de cel mai fiabil și flexibil tip de transport extrem adaptat nevoilor.
SOLICITĂ OFERTĂ

maritim

MARITIM

Transport marfă în regim FCL / LCL . Expedieri săptămânale în Shanghai, Ningbo, Qingdao, Shenzhen, Singapore, Hong Kong, Busam, până la portul Constanța. Transportul Maritim permite cele mai cantarite si voluminoase transporturi din întreaga lume.
Solicită ofertă

feroviar

feroviar

Transport folosit în industria grea, este de 3 ori mai rapid ca transportul Maritim și de 8 ori mai ieftin ca transportul Aerian. Transportul Feroviar este disponibil pentru zona China cu posibilitate de vamă în Hamburg.
Solicită ofertă

TRANSPORT RUTIER ÎN REGIM DE CAMION COMPLET, GRUPAJ, INTERN SAU INTERNAȚIONAL.

Serviciile noastre de transport rutier acoperă toate nevoile dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de un transport complet sau grupaj, transport agabaritic, cu temperatură controlată sau transport de mărfuri periculoase.Fie că este vorba de camioane complete sau grupaje, indiferent de marfă pe care doriți să o transportați, vă putem oferi cele mai bune echipamente, planificări, organizare și suport în elaborarea documentației de transport aferentă mărfurilor dumneavoastră. Pentru orice întrebare sau detalii de care aveți nevoie, vă puteți încrede în echipa noastră, care vă va oferi cele mai bune răspunsuri și soluții.

TRANSPORT EXPRES

Cu ajutorul partenerilor noștri putem ajunge în orice destinație din Europa și înapoi în cel mai scurt interval de timp, utilizănd camioane de 1.5Tone. Transportul de bunuri prin serviciul de expediere rapidă este realizat cu echipamente rapide ce pot transporta între 1-8 paleți cu o limitare a greutății maxime brute de 1.5 tone de cargo. Pentru a găsi soluția potrivită nevoilor dumneavoastră, trimiteți un email sau sunați și întrebați mai multe detalii despre serviciile de expediere expres.


TRANSPORT ADR

Anumite mărfuri impun un transport cu anumite reguli de siguranță, în special transporturile ADR - mărfuri periculoase.
Putem transporta mărfuri periculoase prin intermediul transportului rutier sau prin transportul Aerian și te putem asigura că încărcătura dumneavoastră va fi transportată în siguranță și în concordanță cu regulile și ordinele oferite de către client. Pentru mai multe detalii operatorii noștri vă stau la dispoziție.


TRANSPORT AGABARITIC

Pentru lucrurile mari, idei mari și soluții mari, dacă dorești sa transporți un cargo agabaritic, te poți baza pe serviciile noastre. Oferim soluții complete la timp și la un preț foarte bun.
Remorci de la 2 până la 9 axe pentru transportul tău intern sau internațional. Dimensiunea maximă pe care o putem oferi este de 35m lungime , 6m lățime și 4.2m înalțime și o greutate de până în 80 de tone.


DESTINAȚII NON-EUROPENE

Oferim soluții pentru transportul rutier de orice tip indiferent de zonă. Indiferent dacă este vorba de camion complet sau grupaj.Îți putem livra marfa oriunde, în destinații atât din UE, cât și din afara UE. Cele mai frecvente destinații sunt Turcia, Kazakstan, Turkmenistan, Kargayzstan, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Maroc.

TIPURI DE CAMIOANE

Dacă ai nevoie de ajutor

Contactează-ne!

Fii performant într-un mediu performant! Creăm constant pentru oamenii noștri oportunități de învățare și dezvoltare.

Office Address

Str.Luptator Vasile Puscasu nr.75 Bacau Romania