Logistică

De la recepție până la livrare, produsele dvs. sunt pe mâinile cele mai bune cu noi. Aceasta se reflectă în experiența noastră operațională, precum și în răspunsul rapid la solicitările clienților. Soluții pentru lanțul de aprovizionare, servicii cu valoare adăugată sau soluții pentru servicii externalizate - DispCargo Logistik este furnizorul dvs. de logistică pentru toate solicitările.

Subtitle

LOGISTICĂ CONTRACTUALĂ

Indiferent care este industria în care activați, soluțiile noastre de logistică contractuală vor genera un plus de valoare pentru procesul de gestionare a lanțului dumneavoastră de aprovizionare.

Pentru cea mai mare eficiență și calitate în domeniul logisticii, toate mecanismele trebuie să se îmbine perfect. Alături de know-how, este necesară o colaborare strânsă între toți partenerii implicați, bazată pe încredere. Acest lucru este valabil în special pentru Logistica contractuală , care include o multitudine de alte servicii  alături de activități logistice  standard.

solicită ofertă !

Un operator o să va contacteze pentru a stabili necesitățile dumneavoastră și a vă înainta o ofertă pentru serviciile necesare

Dacă ai nevoie de ajutor

Contactează-ne!

Fii performant într-un mediu performant! Creăm constant pentru oamenii noștri oportunități de învățare și dezvoltare.

Office Address

Str.Luptator Vasile Puscasu nr.75 Bacau Romania